A szamosújvári Téka Alapítvány 2012. évi közgyűlése
2013. február 6-án, szerda este 7 óra
Téka konferenciaterem
 
Vezető Tanács megválasztása  
 
- Az alapítvány jelenlegi vezetőségét a 2007. januárjában megtartott közgyűlés választotta meg. 2012 januárjában lemondott Feketelaki Tibor, helyébe a közgyűlés Juhos Tamást választotta alelnöknek.  2012 május 22-én Balázs-Bécsi Enikő lemondott az alelnöki tisztségből, helyette a Vezető Tanács 6. számú határozatával Budai Annamáriát jelölte ki alelnöknek.
- Mivel a kolozsvári ház perben való képviselete és utána átíratása érdekében a Vezető Tanács tagjait a törvényszéken is be kellett jegyezni a Vezető Tanács 2012. október 2. hozott határozatának megfelelően és a szamosújvári Bíróság 849 sz. döntése értelmében 2012 december 12 a Vezető Tanács összetétele a következőképpen módosult: elnök Balázs-Bécsi Attila, alelnökök Juhos Tamás és Budai Annamária, titkár Kulcsár Ildikó, ügyvezető Balázs-Bécsi Enikő, tagok: Székely Melinda és Fodor Zoltán
- A régi Vezető Tanács státusa ezennel megszűnik
- A szamosújvári Bíróság 849 sz. döntése és a Téka Alapszabályzatának 3. fejezete, 19 szakaszának tartalma értelmében a Vezető Tanács 7 tagból áll.   A tagokat a Közgyűlés jelöli ki 2/3 arányú szavazással.
- Az alapszabályzat 24. szakasza alapján a megválasztott Vezető Tanácsi tagok jelölik ki maguk közül az alapítvány tisztségviselőit.
 
 
 
A TÉKA ALAPÍTVÁNY VEZETŐSÉGE
Megválasztva a 2013. február 6.-án  megtartott közgyűlésen
 
ELNÖKSÉG:
- Balázs-Bécsi Attila – elnök
- Budai Annamária - alelnök
- Juhos Tamás – alelnök
- Balázs-Bécsi Katalin-Enikő – gazdasági ügyvezető
- Kulcsár Ildikó- titkár
- Székely Melinda – Ifjúsági szakosztályvezető
- Fodor Zoltán- vezetőségi tag
 
A TÉKA MUNKACSOPORT TAGJAI
- Egri Hajnal – a művelődési központ vezetője; Balla Imola ; Fodor Emőke, Katona Annamária , Debreczeni Orsolya, Feketelaki Tibor, Miklósi Ferencz
 
CENZOROK
- Lénárd Gizella, Incze Zsuzsanna , Katona Annamária, Sallai Enikő, Balla Ferenc

BGA új page 001emmi emet cssa